Safety of tartrazine in the food industry and potential protective factors

Varování

Publikace nespadá pod Ústav výpočetní techniky, ale pod Lékařskou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Název česky Bezpečnost tartrazinu v potravinářském průmyslu a potenciální ochranné faktory
Autoři

AMCHOVÁ Petra ŠIŠKA Filip RUDÁ Jana

Rok publikování 2024
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj HELIYON
Fakulta / Pracoviště MU

Lékařská fakulta

Citace
www https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2024.e38111
Doi http://dx.doi.org/10.1016/j.heliyon.2024.e38111
Klíčová slova toxicity; food color; food dye; safety; protective factors; tartrazine
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info