Separation of Polyphenols in Canary Islands Wine by Capillary Zone Electrophoresis without Preconcentration

Varování

Publikace nespadá pod Ústav výpočetní techniky, ale pod Přírodovědeckou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

PAZOUREK Jiří REVILLA VÁZQUEZ Alma Luísa GONZALEZ Guillermo HAVEL Josef

Rok publikování 2000
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Journal of Chromatography A
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Obor Analytická chemie, separace
Klíčová slova Wine; Food Analysis; Polyphenols
Popis A method for separation and determination of polyphenols in wine by CZE without any preconcentration step is described. The sensitivity and limits of detection for gentisic and p-coumaric acid are better than those previously published. The effect of a possible C-18 solid phase extraction prior to the CZE analysis was examined. The optimized method developed (without any extraction step) was applied to analyze wines from denomination of origin of Tenerife, Canary Islands.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info