Optimisation of porcine hepatocyte cryopreservation by comparison of viability and enzymatic activity of fresh and cryopreserved cells

Varování

Publikace nespadá pod Ústav výpočetní techniky, ale pod Přírodovědeckou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

SMRŽOVÁ Jana DVOŘÁK Z. LATA J. DÍTĚ Petr MACHALA M. BLÁHA L. ŠIMÁNEK V. ULRICHOVÁ J.

Rok publikování 2001
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Acta veterinaria (Brno)
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Obor Fyziologie
Popis Optimisation of porcine hepatocyte cryopreservation by comparison of viability and enzymatic activity of fresh and cryopreserved cells
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info