Ribotyping of Lactobacillus casei group strains isolated from dairy products

Logo poskytovatele

Varování

Publikace nespadá pod Ústav výpočetní techniky, ale pod Přírodovědeckou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Název česky Ribotypizace kmenů skupiny Lactobacillus casei izolovaných z mléčných výrobků
Autoři

ŠVEC Pavel DRÁB Vladimír SEDLÁČEK Ivo

Rok publikování 2005
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Folia Microbiologica
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
www http://www.cssm.info/priloha/fm2005_223.pdf
Obor Mikrobiologie, virologie
Klíčová slova Lactobacillus casei group; ribotyping; identification; taxonomy
Popis Ribotypizací s restrikčnímy enzymy EcoRI a HindIII byla charakterizována skupina laktobacilů izolovaná z mléčných produktů.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info