3. Structural and thermodynamical characterization of BclA, a lectin from Burkholderia cepacia complex (BCC)

Varování

Publikace nespadá pod Ústav výpočetní techniky, ale pod Přírodovědeckou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Název česky Strukturní a termodynamická charakterizace BclA, lektinu z Burkholderia cepacia komplexu (BCC)
Autoři

LAMEIGNERE Emilie MALINOVSKÁ Lenka VARROT Annabelle SLÁVIKOVÁ Margita MITCHELL Edward P. WIMMEROVÁ Michaela IMBERTY Anne

Rok publikování 2007
Druh Článek ve sborníku
Konference 14th European Carbohydrate Symposium, EUROCARB 14
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Obor Biochemie
Klíčová slova structure; lectin; pathogen; cepacia complex
Popis BclA lektin byl strukturně a termodynamicky charakterizována jeho vysoká specifita vůči mannosylovaným sacharidům.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info