Determination of cis/trans resveratrol and sorbic acid by CZE employing electrostacking effect. Characterization of French wines by CZE-fingerprints

Varování

Publikace nespadá pod Ústav výpočetní techniky, ale pod Přírodovědeckou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

PAZOUREK Jiří DOBIÁŠOVÁ Zuzana HAVEL Josef

Rok publikování 1999
Druh Článek ve sborníku
Konference 23rd International Symposium on High Performance Liquid Phase, Separations and Related Techniques, HPLC99
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
www http://www.website.es/hplc99
Obor Analytická chemie, separace
Klíčová slova wine resveratrol sorbic acid fingerprints
Popis Determination of cis/trans resveratrol and sorbic acid by CZE employing electrostacking effect. Characterization of French wines by CZE-fingerprints
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info