Quantitative MALDI MS analysis of food oligosaccharides using artificial neural networks

Logo poskytovatele

Varování

Publikace nespadá pod Ústav výpočetní techniky, ale pod Přírodovědeckou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Název česky Kvantitativní MALDI MS analýza dietetických oligosacharidů s využitím umělých neuronových sítí
Autoři

ONOFREJOVÁ Lucia FARKOVÁ Marta PREISLER Jan

Rok publikování 2007
Druh Článek ve sborníku
Konference 7th International Conference Vitamins, Nutrition and Diagnostics
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Obor Analytická chemie, separace
Klíčová slova quantification; artificial neural networks (ANN); matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry (MALDI TOF MS); fructooligosaccharides; raftilose; oligomer dispersion
Popis V této práci byl vypracovaný koncept kvantitativní analýzy dietetických oligosacharidů s využitím hmotnostní spektrometrie a umělých neuronových sítí.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info