Ovlivnění nutriční hodnoty svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio) a tolstolobika bílého (Hyphophthalmichthys molitrix) cyanobakteriemi

Varování

Publikace nespadá pod Ústav výpočetní techniky, ale pod Přírodovědeckou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

PALÍKOVÁ Miroslava MAREŠ J. PAŠKOVÁ Veronika KOPP Radovan ADAMOVSKÝ Ondřej HILSCHEROVÁ Klára BLÁHA Luděk NAVRÁTIL Stanislav

Rok publikování 2007
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Bulletin VÚRH Vodňany
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Obor Znečištění a kontrola vody
Klíčová slova cyanobacteria; fish; meat nutrition
Popis Studie zaměřená na ovlivnění nutriční hodnoty svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio) a tolstolobika bílého (Hyphophthalmichthys molitrix) cyanobakteriemi. Prokázány mírné modulace parametrů kvality masa.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info